FCSB

Mihai Pintilii s-a retras din fotbal cu un mare regret

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Mijlocasul Mihai Pintilii de la FCSB a anuntat, sambata, ca se retrage din cariera de jucator profesionist.

Anuntul lui Pintilii a fost facut intr-o conferinta de presa inaintea meciuluic cu CFR Cluj din etapa a 23-a in Liga 1, prima din acest an calendaristic.

Pintilii a confirmat ca luase decizia de 3-4 luni. Ne amintim practic de gestul sau in returul cu Vitoria Guimaraes cand, sugestiv, a aratat ca ”gata, ajunge!”.

”Acum trebuie sa trec niste etape. O iau de jos. Ma voi inscrie la scoala de antrenori, voi vedea ce va fi. Poate nu voi fi antrenor, daca nu imi place. Nu se pune problema sa mai joc. Important e sa fiu sanatos, sa ma pot antrena cu baietii si sa duc un ritm aproape de ei.

”Mi-a fost greu sa iau aceasta decizie, dar a fost decizia mea si sper sa fie inteleasa de toata lumea. Regretul carierei este ca as fi vrut sa mai iau un titlu in ultimii trei ani de cand am revenit la Steaua”, a spus Pintilii.

Jucatorii de la FCSB i-au facut acestuia o surpriza intrand peste el in sala de conferinta cu un tricou personalizat cu mesajul ”Multumim, capitane”.

In varsta de 35 ani, Pintilii a evoluat in cariera pentru Jiul Petroşani, Internaţional Curtea de Ageş, Pandurii Târgu Jiu, Steaua, Al-Hilal şi Hapoel Tel-Aviv.



Mihai Pintilii s-a retras din fotbal cu un mare regret