FCSB

Mihai Nesu, vizitat de fostii colegi de la Steaua

Mihai Nesu se afla in Bucuresti pentru tratament si a fost vizitat de fostii sai colegi de la Steaua.

Banel Nicolita, Victoras Iacob, Vali Badea, Sorin Paraschiv, Petre Marin, Daniel Oprita, Sorin Ghionea, Florentin Dumitru, Iulian Miu si Nicolae Dica,  au venit sa il sustina pe Nesu, in lupta acestuia cu sine insusi dupa accidentul care l-a lasat paralizat.

Imaginea a fost publicata de Vali Badea pe Facebook.

Mihai Nesu a slabit in ultimul an si incearca totul pentru a putea din nou sam mearga. El ar fi reusit sa stea in picioare pentru cateva secunde, fiind semne ca ar putea merge din nou.

In 2011, Nesu a ramas paralizat, dupa ce a suferit o fractura de coloana cervicala in cadrul unui antrenament la echipa sa din Olanda, FC Utrecht.

De atunci a ramas in scaunul cu rotile. In ciuda unor eforturi mari in Olanda, nu a reusit sa faca progrese. Intre timp, a fost parasit de nevasta, iar ambii parinti i-au murit.

Totusi, Nesu a gasit forta sa nu abandoneze, iar in 2014 a facut un efort mare sa dea jos 30 de kilograme, ceea ce l-a adus pe un drum mai bun in ceea ce priveste recuperarea.

El a fost intre timp parasit de sotie, iar ambii sai parinti au murit. Mihai Nesu, vizitat de fostii colegi de la Steaua