FCSB

Mesajul unui fost mare stelist: “Steaua se stinge si devine tot mai mult FCSB”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gabi Balint, unul dintre jucatorii care a scris istorie adevarata pentru Steaua in anii 80, a spus cu amaraciune dupa infrangerea cu Dinamo din returul semifinalelor Cupei Ligii ca echpa actuala patronata de Liga 1 seamana tot mai putin cu adevarata Steaua si devine tot mai mult FCSB.

“E umilitor ce se intampla acum si, daca nu se intampla nimic, Steaua se stinge. Probabil o sa apara echipa Armatei si o sa creasca. Steaua se duce, mai e doar o umbra de lumina. Lumea nu mai suporta ca acest club sa fie cum e condus, sa joace asa cum joaca echipa. Stelistul adevarat vrea sa vada Steaua jucand fotbal. Nu e normal sa dispara, pentru ca pe urma nu stim ce se va intampla”, a spus Balint la Digi Sport.

“Steaua devine tot mai mult FCSB. E o criza enorma la Steaua si ne amagim de mult timp. Nu stiu de unde ar putea sa vina schimbarea, sa vina vreun vrajitor cu o bagheta”, mai crede fostul mare stelist si international al Romaniei.

In plina criza de identitate si parasita de grupurile organizate de suporteri, Steaua lui Gigi Becali se confrunta si cu o criza a rezultatelor. 

O singura victorie a obtinut Steaua in 2017, se afla la cinci puncte de liderul Viitorul in campionat si este eliminata din cele doua cupe nationale, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

Cu toate acestea, antrenorul Laurentiu Reghecampf nu-si reproseaza nimic si spune ca echipa va fi bine.



Mesajul unui fost mare stelist: “Steaua se stinge si devine tot mai mult FCSB”