FCSB

Mesajul lui Vintila pentru Morutan: ”Sa se ridice la nivelul masinii”

Olimpiu Morutan a devenit subiectul principal in fotbalul romanesc dupa criticile aspre incasate din partea patronului Gigi Becali.

Acesta din urma i-a reprosat jucatorului ca si-a cumparat o masina prea scumpa si ca din aceasta cauza nu-i mai sta mintea la fotbal.

Antrenorul Bogdan Vintila are in schimb o atitudine mai blanda fata de jucatorul sau si spune ca Morutan s-ar putea chiar numara printre titularii echipei FCSB la restanta cu Voluntari (joi, 20:00).

”Nu trebuie sa fie suparat. Eu i-am transmis sa se ridice la nivelul masinii, adica sa munceasca pentru ca are talent, are calitate.

”Nu stiu cat are salariu si nu stiu daca a dat toti banii pe masina. Nu sunt probleme care sa ma intereseze pe mine. Si pe vremea mea, probabil, erau anumiti jucatori care din primul contract isi luau o masina si stateau cu parintii”, a mai spus Vintila.

Prezent si el in conferinta de presa, fundasul Valentin Cretu a fost intrebat ce masina avea la varsta lui Morutan.

”Eu? Pe vremea aia nici bicicleta nu aveam”, a raspuns Cretu spre amuzamentul celor prezenti.Mesajul lui Vintila pentru Morutan: ”Sa se ridice la nivelul masinii”