FCSB

Mesajul lui Gigi Becali pentru noul antrenor: ”Daca face asta ii spun sarut mana”

Gigi Becali a acaparat intreaga atentie, ceea ce nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni, la conferinta de prezantare a lui Bogdan Andone in postul de antrenor principal la FCSB.

Becali l-a prezentat in termeni laudativi pe Andone si a spus ca "fata lui smerita" a contat in numirea ca principal la echipa, pe langa celelalte calitati, evident.

"I-am zis lui MM ca noi avem antrenor, adica eu aveam acolo o aparare care stiam ca va veni, care era Bogdan Andone. Despre Edi nu stiu ce s-a intamplat. Am vorbit cu el acasa si eu stiam ca va fi el, dar i-a deschis Dumnezeu drumul lui Bogdan. Ultima ce am inteles de la MM e ca el, Edi, are de platit 120.000 de euro", a spus Becali in conferinta de presa organizata miercuri.

"Eu nu-i fix obiectivele lui, ii fixeaza FCSB. Eu vreau bani, sa-mi aduca vin sa beau. Daca se duce in Europa League el e asigurat si la anul urmator ca Dica. Nu vezi ca nu bea nimeni vin in Romania, numai eu beau vin. Numai struguri acri la toti. Nu-i cer nicio schimbare, el va face tot. Normal ca are o perioada, ca asa e normal, dar dupa aia daca face cum s-a mai intamplat cu altii, sa dam perioade si sa nu mearga caruta ca lumea, vom vedea".", a mai declarat Becali.

"Filosofia mea e ca patronul e patron si angajatul e angajat. Andone face meseria lui ca si stapanul, adica pe plac. Daca el imi da mie un pahar de vin bun, adica Europa League, eu zic multumesc si ii zic sarut mana", a adaugat patronul de la FCSB.

Cu alte cuvinte, pe Bogdan Andone il vor tine la FCSB doar rezultatele, patronul continuand politica aplicata si in cazul celorlalti doi antrenori.



Mesajul lui Gigi Becali pentru noul antrenor: ”Daca face asta ii spun sarut mana”