FCSB

Mentorul lui Dica: “De la el am invatat cel mai mult”

Nicolae Dica a pornit la drum cu Steaua ca antrenor principal al formatiei unde a cunoscut consacrarea in timpul carierei de jucator. Noul tehnician al ros-albastrilor si-a amintit de la ce antrenor a invatat cel mai mult cat timp a activat la echipa lui Gigi Becali.

“Cel mai mult am luat de la Oli. Cand e vorba de munca, muncim. Era un antrenor care se schimba dupa ceea ce avea de facut. Cand eram la antrenament n-aveai ce sa-i reprosezi, cand se termina era cu totul alt om”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

“Il stimez foarte mult pe domnul Hagi, mi-a prins foarte bine pentru carierea mea de antrenor cei doi ani si jumatate petrecuti la Viitorul”, nu l-a uitat Dica nici pe antrenorul campioanei Viitorul.

Emotii pozitive

“Important este sa stii cum sa lucrezi cu acesti jucatori. Emotii voi avea, dar emotii pozitive. Atunci cand nu mai ai emotii, inseamna ca nu trebuie sa mai faci acea meserie. Trebuie sa faci altceva care sa-ti dea emotii. Cand grupul este unit, atunci poti face si performanta”, a mai spus Dica.

“M-am gandit la sistemul de joc, dar este important si ce vom aduce. Steaua a jucat mai multe sisteme, dar 4-2-3-1 este un sistem care imi place si mie”, a concluzionat noul antrenor al Stelei.



Mentorul lui Dica: “De la el am invatat cel mai mult”