FCSB

Martinovic lauda metodele de pregatire impuse de Reghecampf: "Se lucreaza foarte serios"

Fundasul sârb al echipei Steaua Bucuresti, Novak Martinovici, a declarat, duminica, într-o conferinta de presa, ca la gruparea "ros-albastra" se lucreaza foarte serios si cu metode noi fata de cele pe care le-au avut în trecut, informeaza site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

"Ca de obicei, aceasta este o perioada dificila pentru jucatori. S-a acumulat putina oboseala, dar nu avem probleme. Avem doua sau trei antrenamente pe zi. Îmi place foarte mult ca se lucreaza foarte serios, cu metode noi fata de cele pe care le-am avut pâna acum. Se pare ca vom avea rezultate foarte bune. Desi am schimbat destul de multi antrenori în cei doi ani de când sunt aici, sper ca, de data aceasta, sa stam cât mai mult timp împreuna cu noul tehnician si sa facem performante, pe care le dorim atât noi, cât si conducerea si, mai ales, suporterii Stelei", a spus Martinovici.

Steaua Bucuresti se afla într-un stagiu de pregatire în Austria.

Fundasul stelist a afirmat ca va face tot posibilul ca noii veniti în lot sa se adapteze repede. "Fiecare jucator care ajunge la Steaua este binevenit, fiindca înseamna ca are calitati. Noi, cei mai vechi, trebuie sa-i ajutam sa se adapteze în vestiar. Nu pot sa va raspund cât de bine s-au adaptat colegii noi, fiindca suntem de putine zile împreuna. Asa cum am spus, vom face tot posibilul sa-i ajutam sa se adapteze. Prin plecarea lui Iliev, eu m-am despartit de colegul de camera si de un foarte bun prieten. Asta este viata, trebuie sa mergem înainte. Ramânem în legatura si sper sa aiba foarte mult succes. Stiu ca a fost foarte multumit în acest an si jumatate cât a stat la Steaua. Îmi pare rau si pentru plecarea lui Geraldo, fiindca este un om bun si un jucator excelent. Echipa a pierdut putin din valoare prin plecarea lor, dar trebuie sa acoperim lipsa lor. Nu stiu ce sa spun eu vizavi de un posibil transfer al lui Chiriches si nici ce ar fi mai bine pentru el. Nu as sti ce sa va raspund suta la suta daca as fi eu subiectul unui transfer, dar sa ma pronunt despre el. El este un jucator extraordinar si nu cred ca va gresi, indiferent daca ramâne sau pleaca. Valoarea lui ramâne", a precizat sârbul.

Martinovici s-a declarat surprins de calificarea Greciei în sferturile de finala ale Campionatului European: "Nu am reusit sa vad foarte multe meciuri de la Euro-2012, dar pot spune ca m-a surprins calificarea Greciei. Dar nu fiindca grecii nu ar avea o echipa buna, ci pentru ca ma asteptam la mai mult din partea rusilor, care începusera foarte bine turneul. Oricum, favorita mea este Germania, pe care am vazut-o în meciul cu Olanda si mi s-a parut extraordinara. Sigur ajunge cel putin în semifinale".

 



Martinovic lauda metodele de pregatire impuse de Reghecampf: "Se lucreaza foarte serios"