Steaua

Marius Sumudica refuza FCSB si avanseaza o solutie pentru banca ros-albastrilor

FCSB va ramane fara antrenor dupa ultimul meci al sezonului, iar Marius Sumudica era una dintre variantele pentru inlocuirea lui Mihai Teja.

Aflat sub contract cu Al Shabab din Arabia Saudita, Marius Sumudica a lamurit luni seara situatia spunand ca nu a discutat si nici nu se pune problema sa preia FCSB.

“Nu am vorbit cu Gigi Becali sa preiau echipa. Nu s-a pus in discutie sa preiau FCSB-ul, pe mine nu m-a contactat nimeni. Cu Mihai Stoica am vorbit si am tinut in ultimul timp o legatura”, a spus Sumudica la Digi Sport.

“In momentul de fata mai am contract un an cu Al Shabab si eu cred ca cea mai buna solutie pentru cei de la FCSB in momentul de fata este de a-l numi pe Edi Iordanescu antrenorul acestei echipe. Marius Sumudica nu intra in discutii, atata timp cat suporterii FCSB-ului au spus ca nu-si doresc ca eu sa antrenez aceasta echipa”, a mai spus Sumudica.

FCSB a ratat pentru al patrulea an consecutiv titlul in Liga 1, iar Mihai Teja plateste cu postul neindeplinirea obiectivului.Marius Sumudica refuza FCSB si avanseaza o solutie pentru banca ros-albastrilor