FCSB

Marica: "Sambata decidem daca joc cu Astra"

Ciprian Marica, atacantul care joaca pe gratis la Steaua, a declarat ca sambata se va decide daca va juca in meciul de duminica din Liga 1 cu Astra.

"Sunt inca plecat din tara, pana acum am facut zi de zi tratament si ma simt mult mai bine. Exista sanse sa joc cu astra, dar acest lucru se va decide sambata, dupa ce am intorc in Romania si merg la antrenamentul de sambata. Va exista o discutie cu Laurentiu Reghecampf si vom lua cea mai buna decizie pentru mine, dar si pentru Steaua", a spus Marica.

[news-118195]

El a vorbit si despre tratamentul pe care il realizeaza cu Marijana Kovacevic in Dubai. "Foloseste o solutie speciala, dar nu este placenta asa cum s-a spus pe la noi. Nu exista o vrajitorie asa cum s-a mai spus, se foloseste un aparat electric. A avut cu el rezultate foarte bune si sportivii au incredere in ea. Am facut niste teste si ma simt foarte bine, dar voi vedea sambata la antrenament daca pot face fata", a spus Marica.

Atacatul Stelei s-a accidentat duminica in meciul cu Dinamo. A tras pe langa poarta si apoi a cazut, cerand pe loc schimbarea. Initial s-a anuntat o ruptura musculara, apoi doar o leziune

La nici doua zile dupa accidentare, el a plecat in Dubai, pentru un tratament in cadrul unei clinici care practica medicina neconventionala. 

[news-118194]



Marica: "Sambata decidem daca joc cu Astra"