FCSB

Marele regret al lui Gigi Becali sezonul acesta: ”Am gresit”

Pentru al doilea sezon consecutiv echipa FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League, iar pozitia din clasamentul Ligii 1 a fost serios subrezita in urma participarii in cupele europene.

Gigi Becali recunoaste acum ca totul a fost un risc pe care si l-a asumat.

"A fost ceva asumat. Nu dau vina pe niciun antrenor. Eu mi-am asumat ca jucam cu copiii in campionat ca sa ne calificam in Europa League. Daca as putea da timpul inapoi, nu as mai face asta. Am gresit, desi 1.1 milioane de euro nu sunt de ici de colo.

"Cel mai mult imi pare rau pentru cele trei puncte pierdute cu Voluntari. Puteam sa jucam cu echipa buna si apoi sa schimbam dupa pauza. Asta e acum, sa-mi fie invatatura de minte. Stiam ca echipa isi va reveni dupa aia", a spus Gigi Becali la Pro x.

FCSB s-a confruntat in vara cu trei situatii care au dus echipa la fundul sacului.

Mai intai, echipa si-a disputat toate meciurile considerate acasa departe de Bucuresti, la Giurgiu in cupele europene si la Pitesti pentru jocurile de campionat.

O situatie care a dus la incarcarea suplimentara a jucatorilor din punctul de vedere al oboselii.

Accidentarile numeroase au impiedicat coagularea unui 11 competitiv, rotirea cadrelor ducand la situatii de-a dreptul bizare pe teren.

Lipsa rezultatelor au generat instabilitate la nivelul bancii tehnice, FCSB fiind acum deja la al treila antrenor sezonul acesta.

Chiar si asa, sub comanda lui Bogdan Vintila echipa a capatat consistenta si vicecampioana Romaniei a urcat in ierarhie la trei puncte de locul patru si la noua puncte de liderul CFR Cluj.



Marele regret al lui Gigi Becali sezonul acesta: ”Am gresit”