FCSB

Marca Steaua, primele masuri practice: Becali depune la OSIM o stea in opt colturi, echipa se va numi FC Steaua, culoarea ar putea fi galben

Gigi Becali a anuntat primele masuri practice pe care le ia dupa decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a acorda marca Steaua catre Ministerul Apararii Nationale. Deja Steaua a jucat cu CSU Craiova in galben, a renuntat la culorile care apartin Armatei. De asemeena, vineri, oamenii lui Becali depun ceea ce trebuie pentru noua marca.

Patronul echipei a spus ca va depune la OSIM o noua marca pentru clubul sau. Acesta nu se va mai numi FC Steaua Bucuresti, ci FC Steaua.

De asemenea, sigla va avea o stea in opt colturi. Vor fi doua variante de culori pentru sigla: una ros-albastra si una galbena. 

Culorile echipamentului nu se vor modifca mult, dar in loc de rosu si albastru se vor folosi nuante mai pale, un rosu mai deschis si un bleu.

Deja Steaua a renuntat la culorile ros-albastre la meciul cu CSU Craiova, cand a jucat in galben.

Pe moment, palmaresul ramane echipei, insa acest lucru s-ar putea schimba, daca Armata va actiona FC Steaua in judecata asa cum a procedat si cu marca.

Gigi Becali va putea dispune de marca pe care el o depune la OSIM, dupa ce se aproba, dar o va putea folosi si ca negociere cu MApN, pentru ca armata sa ii cesioneze marca Steaua pe care a avut-o si pana acum. Cum cei de la Armata sunt in foame, negocierea ar putea fi dusa la sange, in folosul lui Becali. In cazul in care discutiile cad, Armata va putea crea o noua echipa de fotbal, FC Steaua Bucuresti pentru care sa solicite si palmaresul.



Marca Steaua, primele masuri practice: Becali depune la OSIM o stea in opt colturi, echipa se va numi FC Steaua, culoarea ar putea fi galben