FCSB

MApN se gandeste sa ia inapoi si palmaresul Stelei

Dupa ce a castigat in instanta marca Steaua (nume, sigla, culori), Ministerul Apararii Nationale )MApN) se gandeste si la pasul doi: recuperarea palmaresului.

Florin Talpan, juristul MApN, a declarat ca victoria in instanta legata de marca Steaua deschide noi posibilitati.

Armata se gandeste, conform lui Talpan, sa obtina in justitie inclusiv titlurile cucerite de FC Steaua dupa 2004, pe langa palmaresul de dinaintea preluarii clubului de catre Gigi Becali.

[news-111104]

El considera "normal" ca acest palmares sa apartina Armatei si sa ramana al Armatei pentru ca sub acest brand s-au castigat multe competitii: Cupa Campionilor, Supercupa Europei, titluri in Liga 1 etc.

Talpan afirma ca este "nedrept ca palmaresul sa ii apartina lui Gigi Becali, cel care nu mai are acum marca Steaua. El spune ca proprietarul marcii, adica MApN, detine totul, iar FC Steaua - firma controlata de Becali - nu poate pastra nici palmaresul si nici titlurile. Pentru aceste lucruri, Talpan spune ca Armata se gandeste la o noua actiune legala.

Juristul afirma ca nu mai trebuie create confunzii, Gigi Becali trebuie sa renunte de indata la numele Stelei, la culori si sigla.

In urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justiei, Gigi Becali nu mai are voie sa foloseasca marca Steaua, in speta culorile si numele. MApN este detinatorul de drept, iar acest for ar putea face doi pasi in urmatorul interval de timp: primul sa ceara daune pentru folosirea numelui de-a lungul timpului (sume din drepturi tv, transferuri de jucatori, participari in cupele europene etc), iar al doilea sa deschida un nou proces in care sa solicite ca Gigi Becali sa nu mai foloseasca nici palmaresul.



MApN se gandeste sa ia inapoi si palmaresul Stelei