FCSB

Manchester United l-a suflat Stelei pe M'Bohli

Portarul francez urmarit de Steaua, Rais M'Bohli Ouhab, se va pregati incepand de joi cu Manchester United, echipa pentru care va da probe in urmatoarea perioada.
Oficialii Stelei au mers de mai multe ori in Bulgaria pentru a-l urmari pe portarul celor de la Slavia Sofia, insa in cele din urma acesta are sanse mari sa ajunga la Manchester United.

M'Bohli a plecat miercuri in Anglia si va incepe probele de joc joi. Din superstitie, M'Bohli a negat ca va da probe de joc la Manchester United, insa oficialii celor de la Slavia Sofia au facut totul public.

"Este inca prea devreme sa vorbim despre un pret de transfer. Am vorbit cu Sir Alex Ferguson despre acest baiat, va da probe de joc, iar apoi asteptam un raspuns", a declarat presedintele Ventislav Stefanov.

Crescut la academia de fotbal a lui Olympique Marseille, M'Bohli s-a transfarat in 2006 la Hearts, unde nu s-a acomodat, iar apoi a evoluat in Grecia pentru Ethnikos (2006) si Panetolikos (2007).

In 2008 el a ajuns la FC Ryukyu, in Japonia, iar dupa doar un sezon s-a transferat la actuala sa echipa, Slavia Sofia, unde a atins apogeul carierei.

Onlinesport


Manchester United l-a suflat Stelei pe M'Bohli