FCSB

Steaua pierde amicalul cu Sturm Graz dupa un meci slab

Steaua n-a jucat nimic, sambata seara, in fata austriecilor de la Sturm Graz, in fata carora s-a inclinat cu 2-0 in primul amical disputat in cantonamentul din Antalya.

FINAL Steaua - Sturm Graz 0-2 

Final de partida. Multumim pentru atentia acordata si speram ca data viitoare sa va oferim un meci mai atractiv decat acesta, de departe un candidat serios la cea mai anosta partida a anului.

Min.77 - Adzic prinde un sut in forta din afara careului si Arlauskis n-are nicio sansa. 2-0 pentru Sturm Graz.

Min.68 - Stanciu ii paseaza lui Rusescu, acesta scapa singur spre poarta, dar este oprit pentru o pozitie de offside.

Min.65 - Keseru ii lasa locul in teren lui Rusescu.

Min.59 - Sturm Graz deschide scorul prin nigerianul Edomwonyi.

Min.55 - Papp este din nou omul providential in apararea Stelei. Acesta se arunca in fata unui balon trimis spre poarta si respinge in corner.

Min.51 - Corner obtinut de Steaua dupa un sut bun din interiorul careului. A fost prima ocazie a Stelei in acest meci, desi am putea spune si jumatate de ocazie.

Min.50 - Austriecii baga material serios si arbitrul este nevoit sa scoata cartonasul galben. Doua avertismente pentru cei de la Sturm Graz.

20:11 S-a reluat jocul.

19:52 Final de prima repriza. Revenim cu partea secunda, cand speram sa vedem mai mult fotbal. Pana acum calitatea meciului a lasat mult de dorit.

Min.40 - Steaua paseaza mai mult in finalul acestei reprize.

Min.31 - Actiune promitatoare a stelistilor pe dreapta prin Ripa. Acesta scapa de un adversar, dar rateaza centrarea si Steaua iroseste o faza buna.

Min.19 - Papp rezolva o faza limita in propriul careu la nigerianul Edomwonyi.

Min.12 - Corner pentru austrieci, insa acesta ramane fara rezultat. Cei de la Sturm Graz insista si obtin lovitura libera dupa un fault comis de Ripa in flancul drept.

Min.10 - Nicio actiune notabila in aceste prime minute ale meciului, desi Steaua este echipa mai avansata in jumatatea adversa.

19:07 Incepe meciul cu o intarziere de cateva minute.

Prima echipa a Stelei arata astfel: Arlauskis - Ripa, Papp, Tosca, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita - Popa, Chipciu, Tanase - Keseru.



Steaua pierde amicalul cu Sturm Graz dupa un meci slab