FCSB

Tudorie si Iancu aduc prima victorie a Stelei in Austria

Steaua a sustinut, marti seara de la ora 18:00, al treilea amical in cantonamentul din Austria. Meciul cu rusii de la Rubin Kazan a fost live text in aceasta pagina. Karadeniz a deschis scorul pentru Rubin cu un sut imparabil in prima parte a jocului, insa Steaua a avut forta de a intoarce rezultatul in partea secunda prin reusitele lui Tudorie si Iancu, doi dintre tinerii atacanti ai campioanei Romaniei.

Gokdeniz Karadeniz a deschis scorul pentru cei din Kazan in minutul 27, cu un sut imparabil de la aproximativ 25 de metri. Tudorie, in minutul 62, respectiv Iancu, in minutul 78, au intors scorul pentru echipa campioana a Romaniei si au adus un succes meritat, mai ales pentru evoluatia din a doua repriza.

Mirel Radoi a trimis in teren urmatoarea formula de echipa: Cojocaru - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Breeveld, Neagu - Popa, Stanciu, Chipciu - Tucudean.

Popa a fost inlocuit in minutul 39 cu Iancu, acuzand unele probleme medicale, cauzate de o lovitura primita in prima repriza.

De asemenea, Tucudean i-a lasat, la pauza, locul lui Tudorie, la fel cum s-a intamplat cu Breeveld, inlocuit de Muniru. Ghanezul a fost eliminat, insa, in minutul 77, dupa ce a incasat doua cartonase galbene, dar arbitrul austriac a permis ca acesta sa fie inlocuit cu Luchin.

Au mai intrat, pe parcurs, Nita, Papp, Gradinaru si Mihalcea.

FINAL Steaua - Rubin Kazan 2-1

Min.78 - Iancu o aduce pe Steaua in avantaj cu un gol simplu din fata portii.

Min.77 - Muniru, jucator intrat in partea secunda, este schimbat cu Luchin dupa ce arata o nervozitate excesiva.

Min.73 - Bara Steaua! Tosca centreaza din lovitura libera, lateral dreapta in directia de atac, si Varela trimite in transversala.

Min.61 - Tudorie profita de o gafa in apararea adversa si finalizeaza ca un atacant veritabil.

Min.52 - Cojocaru se remarca la sutul lui Eduardo din afara careului. Un sut bun, dar nepermis de liber a fost lasat jucatorul lui Rubin Kazan.

Min.51 - Ocazie buna irosita acolo de Iancu. Pasa scurta de la Chipciu si atacantul stelist suteaza cu stangul pe langa poarta.

Min.50 - Actiune personala a lui Guillerme. Acesta urca pe stanga si finalizeaza cu sut pe langa poarta.

19:01 A inceput repriza a doua. Mai multe schimbari la Steaua. Muniru, Neagu si Tudorie printre cei intrati in partea secunda.

18:49 Pauza. O prima repriza saraca in faze de poarta si un gol venit dupa o actiune personala.

Min.41 - Stanciu cauta poarta direct din lovitura libera, dar mingea nu prinde cadrul portii.

Min.39 - Popa iese accidentat la spate si in locul lui intra Iancu.

Min.27 - Deschidere de scor din partea rusilor. Karadeniz prinde un sut formidabil din marginea careului si mingea intra la vinclu. Nicio sansa pentru Cojocaru.

Min.24 - Sansa buna de gol pentru Steaua in urma unui corner de pe dreapta. Stanciu a trimis in careu pentru reluarea lui Breeveld, insa acesta a trimis peste poarta liber de marcaj.

Min.12 - Stanciu patrunde si finalizeaza cu sut pe langa poarta.

18:03 Incepe meciul de la Bischofshofen.

Steaua a inceput meciul in alcatuirea: Cojocaru - Rapa, Varela (cpt), Tosca, Guilherme - Breeveld, Neagu - Popa, Stanciu, Chipciu - Tucudean.

Rezerve: Nita, Poiana - Luchin, Papp, Muniru, Tudorie, Mihalcea, Gradinaru, Tarnovan, Iancu, Enceanu.

Tanase, Tamas si Filip vor absenta, acuzand probleme medicale.

Foaia de joc a Stelei in meciul cu Rubin:

Pana acum campioana Romaniei a pierdut cu Austria Karnten (4-5), echipa din liga a doua austriaca, si a remizat cu Legia Varsovia (1-1).

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial



Tudorie si Iancu aduc prima victorie a Stelei in Austria