FCSB

Steaua - Klagenfurt 4-5 in primul amical din Austria. Dubla Tucudean, Tudorie gol la debut

Steaua a sustinut, miercuri de la ora 17:00, primul amical in cantonamentul din Austria, iar adversara a fost o formatie incomoda din al doilea esalon austriac.

FINAL Steaua - SK Austria Klagenfurt 4-5 (Tucudean 2, Tudorie, Rapa)

Final de partida. Steaua pierde primul amical din Austria, dupa o prima repriza incheiat cu 0-3. In partea secunda, dupa schimbarile efectuate in efectiv, campioana Romaniei a ridicat nivelul jocului si a echilibrat partida. Urmatorul meci al Stelei este programat pe 26 iunie contra polonezilor de la Legia Varsovia, formatia in fata careia Steaua reusea in urma cu doi ani ultima calificare in grupele Champions League.

Mirel Radoi a inceput meciul in formula Nita - Papp, Varela, Tosca, Tarnovan - Sulley, Tanase (cpt) - Popa, Stanciu, Enceanu - Iancu.

Dupa doar 30 de minute, la scorul de 0-3 pentru austrieci, antrenorul campioanei Romaniei l-a scos pe Tarnovan, improvizatia de pe postul de fundas stanga, si l-a introdus pe Rapa.

In partea secunda Radoi a schimbat intreaga echipa si a jucat cu urmatorii: Cojocaru - Rapa, Luchin, Tamas, Guilherme - Breeveld, Neagu - Gradinaru, Tudorie, Chipciu (cpt) - Tucudean.

Asa am trait LIVE meciul Steaua-Klagenfurt:

Min.83 - Rapa aduce Steaua la un gol diferenta din centrarea lui Guilherme. 

Min.80 - Primul gol marcat de Tudorie la Steaua. Acesta reduce din diferenta din pasa lui Chipciu si se face 3-5.

Min.75 - Mare ocazie ratata de Tudorie, jucatorul transferat de Steaua de la Otelul Galati. Mihalcea intra in locul lui Gradinaru.

Min.70 - Cojocaru este lobat cu usurinta de un adversar si deja Steaua incaseaza al cincilea gol.

Min.62 - Dubla reusita de Tucudean si ecartul este din nou redus la doua lungimi (2-4).

Min.59 - Toata linia de aparatori a Stelei se opreste pentru o presupusa pozitie de offsaid, dar jocul continua si austriecii o mai baga o data in poarta.

Min.47 - Tucudean reduce din diferenta (1-3) cu un gol norocos. Mingea sutata de portarul advers l-a lovit pe atacantul stelist inainte de a intra in poarta.

18:00 S-a reluat jocul. Steaua evolueaza in partea secunda cu urmatoarea formula de echipa: Cojocaru - Rapa, Luchin, Tamas, Guilherme - Breeveld, Neagu - Gradinaru, Tudorie, Chipciu (cpt) - Tucudean.

17:50 Pauza la Pfarrwerfen. Steaua este condusa cu 3-0 de o echipa de liga a doua austriaca. Inaintea meciului austriecii aveau o cota la victorie de 6.50!

Min.40 - Enceanu trimite mingea in bara, dupa ce in minutele anterioare Iancu irosise la randul sau doua sanse bune de a marca. Chipciu si Tucudean au fost trimisi in teren in locul lui Popa si Iancu.

Min.30 - Mutare efectuata de Mirel Radoi in efectivul din teren: Rapa intra in locul lui Tarnovan, cel care incepuse meciul ca fundas stanga, iar pozitia acestuia este ocupata acum de Tosca. Rapa trece in centru alaturi de Varela.

Min.20 - Austriecii au trimis mingea in transversala, faza la care portarul Nita era batut. La casele online de pariuri cota unui al patrulea gol marcat de austrieci a scazut la sub 3, aspect deloc de neglijat tinand cont de inceputul neverosimil al meciului.

Min.10 - Echipa austriaca de liga secunda majoreaza avantajul la un neverosimil 3-0 dupa un sut din marginea careului. O noua eroare majora in apararea Stelei.

Min.5 - Inceput vijelios de meci si austriecii puncteaza de doua ori pe tabela. Mai intai in minutul 3 la capatul unei faze suspecte de fault in atac si apoi, un minut mai tarziu, in urma unui contraatac. Muniru a pierdut mingea la centrul terenului si practic le-a oferit mingea pe tava austriecilor.

17:03 Start de partida la Pfarrwerfen. Steaua a avut lovitura de deschidere a meciului.

Mirel Radoi a decis sa trimita in teren, in prima repriza, urmatoarea formula de echipa:

Nita - Papp, Varela, Tosca, Tarnovan - Sulley, Tanase (cpt) - Popa, Stanciu, Enceanu - Iancu.

Rezerve: Cojocaru, Poiana - Rapa, Luchin, Chipciu, Guilherme, Tudorie, Mihalcea, Breeveld, Neagu, Gradinaru, Tucudean, Tamas.

Pentru Steaua va fi al doilea amical al verii dupa cel disputat la Brasov contra celor de la ASF Zarnesti si castigat cu scorul de 8-0.

Echipa campioana pregateste in Austria debutul in noul sezon competitional, primul meci oficial fiind programat pe 8 iulie in Supercupa Romaniei contra vicecampioanei ASA Tg.Mures.

[news-114370]



Steaua - Klagenfurt 4-5 in primul amical din Austria. Dubla Tucudean, Tudorie gol la debut