FCSB

MINUT cu MINUT Prezentarea lui Claudiu Keseru la Steaua

Onlinesport.ro a transmis live text prezentarea atacantului Claudiu Keseru la Steaua. 

13:45 Conferinta de presa s-a incheiat. Multumim pentru atentia acordata.

13:34 Reghecampf: "Nu cred ca vom avea probleme in acest retur daca vom reusi sa ne ridicam la nivelul maxim, fara a fi acuzati ca suntem aroganti. Steaua are jucatori cu experienta care pot face fata si vom incerca sa castigam toate meciurile".

13:33 MM Stoica: "Nu s-a pus niciodata problema ca Rusescu sa revina la Steaua. Nici macar in discutiile particulare nu am discutat asa ceva".

13:31 Reghecampf: "S-a hotarat ca acesti jucatori (n.r. - Tatarusanu si Bourceanu) sa ramana la echipa pana in vara si sa ajute la castigarea campionatului. Pentru noi conteaza sa jucam din nou in Champions League si nu o suma primita acum pentru unul dintre ei. Deocamdata nu se pune problema ca Sanmartean sa ajunga la Steaua".

13:30 MM Stoica: "Niciun oficial de la Sampdoria nu ne-a contactat pentru Bourceanu".

13:29 Reghecampf: "Ne-am propus sa nu mai avem niciun fel de dialog cu nimeni din fotbalul romanesc. Alegerea lui Keseru ne apartine noua si nu ne dam cu pararea despre jucatorii altor echipei. Ne intereseaza doar echipa noastra".

13:27 Reghecampf: "Sunt sigur ca in acest retur majoritatea atacantilor nostri vor juca foarte multe goluri. Nu pot spune cifre. Pana in decembrie am jucat 34 de meciuri oficiale. Au fost sase luni foarte grele, insa in acest retur jucatorii vor avea alta prospetime, alta vitalitate".

13:25 MM Stoica: "Cand a venit Tatu in Romania am spus ca n-am adus un marcator, ci un jucator de echipa. Vreau sa discutam putin de Tarnovan. Am vazut in toate discutiile ca este un atacant. El este un jucator de marginea terenului, care a evoluat si fundas stanga in Youth League. Tarnovan chiar nu este un atacant. La Viitorul a jucat mijlocas dreapta la debutul in Liga 1".

13:23 Reghecampf: "Nu suntem implicati in scandalul dintre Cristea si Bianca (n.r. - MM Stoica pufneste in ras). Noi am anuntat jucatorii de care ne-am despartit inca din decembrie. Ne bazam pe jucatori tineri, gen Stanciu si Iancu. Avem alti patru jucatori de la echipa de tineret, Aldea, Gradinaru, Tarnovan plus un copil de 17 ani care este ca o bomba atomica. Cred ca suntem acoperiti pe toate posturile."

13:21 MM Stoica: "Avem un portar pe lista, un portar strain, dar asteptam acordul patronului pentru a-l avea alaturi de noi din prima zi de pregatire. Nu este vorba de Arlauskis, portar care a avut oferta de 1.5 milioane de dolari".

13:20 Reghecampf: "Trebuie sa mai aducem un portar. Cojocaru va suferi din pacate si el o interventie chirurgicala si nu ne putem baza pe el pana la finalul returului. Este o problema pe care am descoperit-o in decembrie. Este un portar tanar pe care ne bazam foarte mult".

13:16 Keseru: "A fost decizia mea sa plec de la Bastia in pofida faptului ca am jucat 18 meciuri din 21 posibile. Nu mi-a spus nimeni sa plec si nu am plecat ca a venit Cisse. Nici nu stiam de venirea lui cand am decis sa plec".

13:14 Keseru: "Va fi o lupta foarte stransa pentru titlu cu Astra si Petrolul, dar cred ca mai sunt si alte echipe bune in campionat. Sper ca pana la urma noi sa avem castig de cauza".

13:13 Keseru: "Voi da tot ce am mai bun in mine pentru a ajuta echipa sa castige campionatul, cupa si sa evolueze cat mai bine in cupele europene. Am intrat de curand in circuitul echipei nationale si sper sa joc cat mai bine pentru a ramane in atentia selectionerului. Atacantii suntem judecati in functie de statistici si se asteapta sa dam multe goluri, sa fim decisivi".

13:12 Keseru: "Am ales numarul 28 pentru ca a fost primul meu numar cand am debutat la Nantes".

13:11 Keseru: "Nu sunt o persoana care sa-si regrete deciziile. Asa am decis in vara, iar acum am venit la Steaua si sunt convins ca am luat hotararea cea buna".

13:10 Keseru: "Din ce am urmarit cand eram in Franta, nivelul campionatul romanesc a crescut mult in ultimii ani, iar echipele au evolutii bune in cupele europene".

13:09 Keseru: "Am inceput bine campionatul cu Bastia, am inscris repede in etapa a 4-a, apoi antrenorul a acordat sansa altui atacant".

13:08 Claudiu Keseru: "Ma bucur ca sunt aici. Am decis sa profit si sa dau curs acestei oferte dupa ce in vara nu s-a putut. In vara mi-am dat cuvantul celor de la Bastia inainte de a primi telefonul de la domnul Stoica. Sunt un om de cuvant si am decis sa-mi respect angajamentul".

13:07 Reghecampf: "Am inceput pregatirea. Nu sunt probleme, doar la Filip si Georgievski. Din pacate Filip nu va putea sa joace in acest retur, desi speram sa prinda cateva meciuri. Georgievski va fi alaturi de ceilalti baieti din al doilea cantonament".

13:06 Laurentiu Reghecampf: "Ne bucuram ca am reusit sa-l aducem pe Claudiu langa noi. Ne dorim sa aducem cat mai multi jucatori romani care fac parte din lotul echipei nationale"

13:05 Incepe conferinta de presa.



MINUT cu MINUT Prezentarea lui Claudiu Keseru la Steaua