FCSB

Steaua pierde primul amical din Antalya

Steaua a sustinut, miercuri dupa-amiaza de la 16:30, cel dintai si de altfel singurul amical din primul cantonament sustinut in Antalya.

Steaua a abordat meciul cu doua echipe complet diferite, cate una pentru fiecare repriza.

Singura mare ocazie de gol a ros-albastrilor a venit in minutul 89 prin Jakolis, in timp ce Qarabag a punctat in fiecare repriza.

Dani a deschis scorul in minutul 26 dupa o lovitura libera, in timp ce Mouarem a securizat victoria azerilor dupa pauza, in minutul 58.

Qarabag a mai avut o bara la scorul de 0-0.

Folosit titular la debutul sau la Steaua, Alibec n-a avut nicio ocazie de gol, fiind nevoit in mai multe randuri sa coboare spre centrul terenului pentru a-si face rost de mingi.

FINAL Steaua - Qarabag 0-2

18:22 Final de partida. Steaua pierde primul meci din 2017.

Min.89 - Ocazie ratata de Jakolis, cea mai mare a Stelei in acest meci.

Min.82 - Sut pe jos trimis de Boldrin in bratele portarului advers.

Min.78 - Man obtine lovitura libera in marginea careului advers. Boldrin suteaza in zid si Steaua iroseste o buna sansa de a reduce din diferenta.

Min.58 - GOL Qarabag. Noul intrat Muarem, un decar extrem de tehnic, patrunde in viteza si majoreaza avantajul azerilor cu un sut din actiune. Apararea Stelei depasita cu mare usurinta la aceasta faza.

Min.46 - Start de repriza secunda. Varful Stelei in aceasta parte a doua este tanarul Ontel, timp ce Tudorie este incercat din nou fundas central.

17:35 Reghecampf schimba aproape toata echipa la pauza. In debutul partii secunde ii vedem in teren pe Moke, Jakolis, Boldrin, Tudorie, Simion, Muniru si Filip, jucator care preia banderola de capitan la revenirea pe teren dupa o absenta indelungata.

17:20 Pauza in meciul de la Belek.

Min.45 - Dani Quintana suteaza de la distanta si mingea se duce peste poarta lui Nita.

Min.38 - Lovitura libera pentru Steaua din afara careului. Alibec suteaza direct la poarta, dar mingea loveste zidul si ajunge in bratele portarului.

Min.35 - O noua faza fixa pentru Steaua ramasa fara rezultat. Popa l-a cautat pe Enache cu o minge inalta, insa acesta faulteaza in atac.

Min.26 - GOL Qarabaq dupa o faza fixa. Dani Kintana centreaza dintr-o lovitura libera din lateral stanga si Ndovlu plaseaza lovitura de cap in stanga lui Nita.

Min.23 - Steaua replica prin Enache la o verticalizare din partea lui Tamas. Centrarea fundasului dreapta pentru aparitia lui De Amorim in fata portii se soldeaza cu un corner.

Min.20 - BARA pentru cei de la Qarabag dupa o faza rapida de atac dezvoltata in flancul drept. Tosca a fost pierdut pe drum de un adversar si din centrarea acestuia Ndlovu a reluat in stalpul din stang al portii lui Nita.

Min.17 - Pericol in careul stelist la patrunderea lui Ramazanov. Minge in fata portii pentru Kintana si acesta nu reuseste sa reia decisiv.

Min.15 - Nicio ocazie pana acum, iar Alibec coboara destul de mult pentru a-si face rost de baloane aproape de centrul terenului.

Min.12 - Prima actiune periculoasa a azerilor dupa o urcare pe stanga. Centrarea in marginea careului este blocata de Ovidiu Popescu.

Min. 7 - Lovitura libera pentru Steaua. Popa il cauta cu o minge lunga pe Tamas, dar intervine portarul advers si retine.

16:35 A inceput meciul. Azerii au avut lovitura de deschidere.

Vicecampioana Romaniei intalneste pe Qarabag din Azerbaidjan, iar antrenorul Laurentiu Reghecampf a ramas fidel sistemului 4-2-3-1, chiar daca Steaua are in prezent doi atacanti de mare valoare in lot.

Laurentiu Reghecampf va trimite in teren urmatoarea formula de echipa:

Nita - Enache, Tamas, Momcilovic, Alin Tosca - Pintilii (cpt), Ovidiu Popescu - Adrian Popa, Mihalcea, De Amorim - Denis Alibec.

Rezerve: Stancioiu - Simion, Filip, Tudorie, Sulley Muniru, Jakolis, Achim, Moke, Ontel, Boldrin, Mario Mihai, Man.

Pentru acest joc nu au fost inclusi in lot Ionut Poiana, Florin Tanase si Harlem-Eddy Gnohere, care au program de antrenament separat.



Steaua pierde primul amical din Antalya