FCSB

Cutremur la FCSB. Leo Strizu nu mai vrea să continue ca antrenor

Instalat antrenor de fațadă la FCSB pentru a-l acoperi pe Mihai Pintilii, antrenorul de facto dar fără licență, Leo Strizu a răbufnit la finalul meciului câștigat cu Petrolul, scor 4-1, și a anunțat că nu mai poate continua.

”Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

”Decizia am luat-o acum și nu mă voi schimba. Nu cred că din partea mea aţi auzit vorbe urâte la adresa colegilor, la adresa echipei, la adresa echipelor cu care ne batem la titlu, al antrenorilor.

”Pot să suport unele critici din exterior, dar cât timp această sursă alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu pot continua. Îmi cer scuze faţă de Gigi (n.r. – Becali), faţă de Teia (n.r. – Sponte), faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului”, a declarat Strizu la conferința de presă care a urmat meciului din etapa a 28-a cu Petrolul.

FCSB ocupă locul trei în clasament, cu două etape rămase de disputat din sezonul regular.

Rămâne de văzut la ce soluție va apela Gigi Becali pentru înlocuirea lui Strizu.

O variantă ar fi reinstalarea lui Dinu Todoran, un tehnician care a declarat recent că n-ar refuza o eventuală propunere.



Cutremur la FCSB. Leo Strizu nu mai vrea să continue ca antrenor