FCSB

Laurentiu Reghecampf: “Voluntariul nu ne-a surprins cu nimic”

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf a declarat dupa 2-2 cu FC Voluntari ca echipa ilfoveana nu nu a surprins-o cu nimic pe Steaua si ca altfel ar fi stat lucrurile cu Denis Alibec in teren.

“Am primit un gol foarte usor in prima repriza. N-ar fi trebuit sa se intample niciodata. Ratam foarte mult apoi doua ocazii mari prin Gnohere si apoi De Amorim alte doua sanse. In prima repriza cei de la Voluntari nu ne-au surprins deloc prin ceva organizat”, a declarat Reghecampf la Dolce Sport dupa meci.

“Cele doua schimbari de la pauza le-am facut din punct de vedere tactic. De Amorim nu a fost foarte activ pentru ca are ambele unghii mari de la picioare accidentate. Am primit gol dintr-un 11 metri foarte usor acordat, nu vorbesc despre arbitraj, dar s-au intamplat cateva faze la Cluj, in seara asta la fel”, a mai spus tehnicianul stelist.

Reghecampf a explicat si schimbarile pe care le-a facut la pauza si a transmis un mesaj Univer

“Din punct de vedere fizic si tactic am jucat foarte bine. Nu i-am lasat pe cei de la Voluntari sa ne surprinda, dar in mare cred ca trebuie sa muncim mai mult. Ne-a lipsit Alibec si era altceva sa avem doua solutii in teren. In urmatoarele trei meciuri avem timp sa incercam alcatuirea unui 11 si apoi sa intram in playoff si sa ne castigam campionatul. Urmeaza meciul cu Craiova, intra si Alibec, mergem sa castigam”, a adaugat Reghecampf.



Laurentiu Reghecampf: “Voluntariul nu ne-a surprins cu nimic”