FCSB

Laurentiu Reghecampf, demitere urata de la Al Hilal

Laurentiu Reghecampf nu a admis pana acum ca a fost dat afara de la Al Hilal. Insa, pana la urma, a recunoscut ca a fost demis, si nu intr-un mod foarte placut. 

"Infrangerea din finala Cupei Printului l-a obligat pe presedintele clubului al Hilal sa demisioneze. La randul sau, presedintele mi-a spus ca sunt demis si mi-a vorbit pe un ton necorespunzator", a spus Reghecampf in presa araba.

Presedintele lui Al Hilal, Abdulrahman Bin Musaad, a fost unul care l-a adus pe Reghe la club. Bin Musaad a tinut sa ii comunice romanului ca este fat afara in momentul in care a trebuit el insusi sa plece din cauza prestatiei slabe a echipei, de care Reghecampf a fost direct raspunzator.

Daca Reghecampf a fost sincer cu presa araba, nu acelasi lucru l-a facut in Romania. Pana la acest moment, in toate declaratiile date in Romania, el a sustinut ca plecarea de la echipa a fost alegerea sa.

Plecarea sa de la Al Hilal s-a realizat cu putina intarziere, pentru ca, desi arabii voiau sa scape de el, Reghe a tinut de scaun pentru a forta platirea salariilor. El ar fi incasat in jur de 6 milioane de euro, intreaga valoare a contractului (5 milioane de dolari) plus cadouri in valoare de inca 1 milion, doar pentru a elibera locul la Al Hilal. 

[news-112640]



Laurentiu Reghecampf, demitere urata de la Al Hilal