FCSB

"Laurentiu Reghecampf va anunta in cateva ore plecarea la Al Hilal" (presa araba). Sotia lui Reghe confirma

Presa araba de sambata dimineata a anuntat ca numirea oficiala a lui Laurentiu Reghecampf la echipa Al Hilal este doar o "chestiune de ore". Plecarea lui Reghe a fost confirmata de sotia acestuia.

"Antrenorul Laurentiu Reghecampf va anunta in cateva ore plecarea la Al Hilal", a scris sambata portalul goal.com in limba araba.

"Reghecampf este cel mai puternic candidat in locul lui Sami Al Jaber in functia de antrenor Al Hilal", mai scriu acestia.

Jurnalisti bine informati din zona Golfului au afirmat de asemenea sambata pe retelele sociale ca Reghecampf va semna cu Al Hilal. Clubul trebuie sa rezolve insa situatia contractuala a lui Sami Al Jaber, care se pare va fi convins sa demisioneze de buna voie.

Sambata, Ana Maria Prodan, sotia lui Reghecampf, a confirmat ca "este adevarat, a semnat. Nu stiu daca Al Hilal va plati clauza de reziliere. Daca nu, o va plati Laurentiu, asta este".

[news-107150]

Reghecampf a castigat cu Steaua doua titluri, unul in 2013 si altul in 2014, precum si Supercupa din 2013.

El ar urma sa plece la Al Hilal dupa doi ani la Steaua, la fel cum a facut-o si Cosmin Olaroiu in 2007.

Arabii ii propun lui Reghe un salariu de 5 milioane de dolari pe sezon, timp doi ani, ceea ce l-a orbit pe tehnician.

Reghecampf mai are un an de contract cu Steaua, iar arabii ar fi dispusi sa ii plateasca si clauza de reziliere in valoare de 1 milion de dolari (800.000 de euro).



"Laurentiu Reghecampf va anunta in cateva ore plecarea la Al Hilal" (presa araba). Sotia lui Reghe confirma