FCSB

Laurentiu Reghecampf a starnit o furtuna de nisip la Al Hilal si nu este sigur de postul sau

Laurentiu Reghecampf nu a fost inca anuntat ofical la Al Hilal, desi se spune ca a semnat. Clubul arab se confrunta cu o revolta a fanilor, care nu il doresc pe roman si trag de antrenorul actual, inca nedat afara. Postul lu Reghe nu este, inca, sigur iar dupa toate aceste zile se poate spune clar ca nici Reghe si nici Al Hilal nu au anuntat negru pe alb semnarea unui contract.  Operatiunea Furtuna Desertului nu a fost inca activata.

Fanii lui Al Hilal au creat o discutie cu titlul "No to Reghecampf, Yes to Sami" (Nu pentru Reghecampf, Da pentru Sami"). In cadrul mesajelor, este clara parerea cel putin a unei parti a suporterilor care il vad pe Reghecampf ca un pai in ochi. Unii dintre ei au fost radicali si au scris ca il vor omori pe Reghe, daca acesta vine la Al Hilal

Motivul este ca Sami Al-Jaber - actualul antrenor, cetatean arab - este o fosta legenda ca jucator tocmai la Al Hilal. El mai are contract inca un an cu acest club, vrea sa ramana, iar suporterii il doresc de asemenea.

[news-107195]

De aceea, situatia este delicata. Zilele trecute, cei de la Al Hilal afirmau ca Reghecampf va veni la club, iar Sami Al-Jaber isi va da demisia amiabil, de comun acord cu gruparea araba.

Numai ca acest lucrcu nu s-a intamplat, cel putin nu pe moment. Dovada ca Al Hilal nu a facut anuntul oficial de numire a lui Reghecampf, iar (inca) antrenorul Stelei nu a spus nici un moment negru pe alb ca a semnat, ci doar a incercat pe retelele sociale sa trimita link-uri catre diverse articole de pe internet care ii anuntau plecarea in Arabia Saudita si alte detalii picante despre modul in care el semnase la ora 3:08 dimineata (aberatii), in timpul petrecerii Stelei de vineri seara. Sau a tinut sa spuna misterios pe retelele sociale ca Steaua va fi in inima lui oricunde va fi.

Ok, dar despre contractul semnat cu "pixul greu"? Nimic din partea sa.

Asadar, inca se asteapta un anunt oficial. Intre timp, Reghecampf se afla in Romania, nu a plecat nicidecum in Arabia Saudita asa cum s-a spus. Dovada o fac pozele de pe retelele sociale postate duminica seara de Reghe, in care se vede ca se afla acasa. Se vad in poza, de asemenea, si unghiile de la picioare facute cu oja rosie ale Anei Maria Prodan, semn ca toti sunt in Romania, impreuna, acasa, iar Operatiunea Furtuna Desertului nu a fost inca activata.



Laurentiu Reghecampf a starnit o furtuna de nisip la Al Hilal si nu este sigur de postul sau