FCSB

Lasata balta de suporteri?

Steaua a pus spre vanzare, miercuri, biletele pentru meciul cu Dinamo Kiev, de pe 11 decembrie, ultimul din grupele Ligii Europa. Stelistii au introdus insa doar un numar limitat de tichete, semn ca se asteapta la o arena goala.

Pentru meciul cu Dinamo Kiev sunt disponibile doar bilete la inelul 1. Organizatorii au motivat numarul redus de tichete prin interesul scazut al spectatorilor, determinat atat de vremea rece de pe 11 decembrie, cat si de sansele mici de calificare ale Stelei.

Partida Steaua Bucuresti - Dinamo Kiev se joaca de la 22:00, o ora la care pe 11 decembrie se astepta un frig persistent.

De asemenea, Steaua are cele mai mari sanse sa rateze calificarea. Pe langa ca trebuie sa o bata pe Dinamo Kiev, echipa lui Galca trebuie sa beneficieze in paralel si de un egal sau o infrangere a celor de la Aalborg in partida cu Rio Ave. Daca danezii bat, victoria Stelei nu mai conteaza, iar romanii sunt eliminati.

In meciul cu Dinamo Kiev, daca se califica de pe locul 2 al grupei, Steaua va castiga 600.000 de euro suplimentari: 200.000 pentru locul 2 al grupei, 200.000 pentru victorie si 200.000 pentru accederea in 16-imile Ligii Europa.



Lasata balta de suporteri?