FCSB

Lacatus: “N-avem nicio scuza daca nu promovam”

CSA Steaua a strans randurile pentru reluarea pregatirilor in vederea partii secunde a campionatului din Liga a 4-a.

Echipa ros-albastra il are in continuare la timona pe Marius Lacatus, numarul 7 de leganda din Ghencea, iar cel supranumit “Fiara” nu concepe alt deznodamant decat promovarea la finalul sezonului. 

“N-am avea nicio scuza daca nu reusim promovarea in Liga a 3-a in acest an”, a spus Lacatus, anunta Telekom Sport. 

Lacatus mai crede ca ridicarea noului stadion din Ghencea ar putea atrage un public numeros la meciurile pe care CSA Steaua le va disputa acolo dupa anul 2020 cand, spera acesta, echipa va fi ajuns in Liga 2. 

“Cred ca am putea avea o medie de 10.000-15.000 de suporteri in Ghencea”, crede Lacatus. 

CSA Steaua se afla pe primul loc in seria bucuresteana din Liga a 4-a, cu un avans de cinci puncte fata de CS FC Dinamo, echipa condusa de Nicolae Badea. 

Stelistii au asigurat locul in Liga 3, dupa ce echipa de juniori U19 a reusit promovarea in Liga Elitelor, iar prin regulament FRF acorda un loc in al treilea esalon pentru cluburile care au echipe in acest campionat de junior. 

Chiar si asa, cei de la CSA Steaua doresc sa promoveze pe cale sportiva, pentru ca altfel regulamentul ii va obliga sa foloseasca nu mai putin de cinci jucatori sub 21 de ani in Liga 3.

CSA Steaua evolueaza pentru al doilea an consecutiv in Liga 4 de la infiintarea echipei. In primul sezon stelistii au ratat promovarea in dauna celor de la Academia Rapid, echipa devenita intre timp FC Rapid.



Lacatus: “N-avem nicio scuza daca nu promovam”