FCSB

Keseru si-a dat acordul sa vina la Steaua. "E doar o problema de ore"

Claudiu Keseru este tot mai aproape de un transfer la Steaua si ramane doar o chestiune de zile pana cand internationalul roman se va fotografia pentru prima data in tricoul echipei din Ghencea.

Surse din cadrul clubului Steaua, citate de Digi Sport, sustin ca jucatorul lui Bastia si-a dat acordul, joi, pentru trecerea la Steaua si ca de principiu cele doua parti au cazut de acord asupra contractului.

El ar urma sa primeasca 400.000 de euro salariul anual si ar deveni cel mai bine platit jucator de la Steaua, iar Bastia sa primeasca 1.000.000 de euro din partea Stelei pentru transfer.

Mai ramane ca Steaua si Bastia sa se inteleaga asupra unui transfer definitiv, in contextul in care oficialii din Ghencea nu ar agrea un imprumut pe o perioada scurta a jucatorului.

"E problema de ore pana cand - daca unii oameni au cuvant - se vor perfecta actele pt transferul unui jucator pe care mi l-am dorit din primul meu mandat la Steaua. Si asta doar datorita lui Gigi Becali, omul pe care ni-l dorim langa noi nu doar cu inima, cum este acum!", a scris MM Stoica, joi noapte pe retelele sociale.

Keseru a ajuns in vara la Bastia dupa ce a fost de asemenea ofertat de Steaua, insa nu a reusit sa se impuna la echipa din Corsica. El a reusit doar un gol in sapte partide.

In iarna, cei de la Bastia au anuntat ca nu vor conta pe el in etapele din acest an.



Keseru si-a dat acordul sa vina la Steaua. "E doar o problema de ore"