FCSB

Keseru, prezentat oficial la Steaua

Steaua l-a prezentat oficial, vineri, intr-o conferinta de presa transmisa live text pe onlinesport.ro, pe atacantul Claudiu Keseru, jucator care a declarat ca vrea cupa, campionatul si o prezenta in cupele europene cu formatia din Ghencea.

"Ma bucur ca sunt aici. Am decis sa profit si sa dau curs acestei oferte dupa ce in vara nu s-a putut. In vara mi-am dat cuvantul celor de la Bastia inainte de a primi telefonul de la domnul Stoica. Sunt un om de cuvant si am decis sa-mi respect angajamentul", a spus Keseru in debutul interventiei sale.

"Voi da tot ce am mai bun in mine pentru a ajuta echipa sa castige campionatul, cupa si sa evolueze cat mai bine in cupele europene. Am intrat de curand in circuitul echipei nationale si sper sa joc cat mai bine pentru a ramane in atentia selectionerului. Atacantii suntem judecati in functie de statistici si se asteapta sa dam multe goluri, sa fim decisivi", a adaugat noul jucator al Stelei.

Fotbalistul plecat in urma cu zece ani din fotbalul romanesc considera ca nivelul Ligii 1 a crescut in ultimii ani si ca fotbalul autohton are un nivel bun in prezent.

"Din ce am urmarit cand eram in Franta, nivelul campionatul romanesc a crescut mult in ultimii ani, iar echipele au evolutii bune in cupele europene. Va fi o lupta foarte stransa pentru titlu cu Astra si Petrolul, dar cred ca mai sunt si alte echipe bune in campionat. Sper ca pana la urma noi sa avem castig de cauza", a mai spus Keseru.

Noul atacant al Stelei a dezvaluit si motivul care a stat in spatele alegerii numarului 28 pe tricoul de joc.

"Am ales numarul 28 pentru ca a fost primul meu numar cand am debutat la Nantes", a afirmat Keseru.



Keseru, prezentat oficial la Steaua