FCSB

Keseru povesteste ce a schimbat jocul Stelei: “Au fost cuvinte dure la pauza”

Steaua a revenit cu o alta fata de la cabine dupa o prima repriza in care le-a permis celor de la Aalborg sa se joace cu ocaziile.

Claudiu Keseru, atacantul care a marcat un hattrick, a povestit la final ce a schimbat jocul Stelei dupa primele 45 de minute mai putin reusite.

“Scorul este nemeritat dupa desfasurara evenimentelor. In repriza a doua am avut realizari mult mai multe si probabil ei au cazut si fizic. Dupa golul al doilea ne-am pus jocul in aplicare”, a spus Keseru la Digi Sport.

“Au fost cateva cuvinte mai dure la pauza, ca nu ne-a iesit jocul, si am iesit mult mai motivati pe teren”, a completat acesta referitor la discutia pe care antrenorul Costel Gilca a avut-o cu elevii sai la cabine.

Keseru a marcat 24 de goluri in toate competitiile de cand a venit la Steaua si jucatorul explica aceasta cifra prin linistea pe care i-o ofera colectivul din care face parte.

“O liniste psihica si un anturaj foarte bun, atat in familie, cat si printre prieteni, colegi. Am gasit o liniste care imi permite sa ma exprim cat mai bine pe teren”, a mai spus Keseru.



Keseru povesteste ce a schimbat jocul Stelei: “Au fost cuvinte dure la pauza”