FCSB

Jucatorul dorit de Steaua: "Steaua cere mult, cere foarte mult"

Mihai Roman (Pandurii Tg. Jiu) este unul dintre jucatorii doriti pe lista de transferuri de Steaua in pauza de iarna, chiar daca nu exista nici o discutie oficial in acest sens. El a vorbit insa despre modul in care vede pasul la un club mare.

"E un lucru imbucurator pentru mine ca o echipa ca Steaua se intereseaza de mine, ca sunt in vizorul ei. Asta ma bucura foarte mult si-mi da incredere ca pe viitor sa muncesc mai mult si sa ajung la o echipa precum Steaua. Nu, nu am discutat cu nimeni de la Steaua. Nici cu cineva de la mine din club.

"Nu stiu daca in acest moment sunt complet pregatit sa incep ca titular la Steaua. Nu stiu. Dar cu munca si seriozitate, cred ca pot face fata cat de curand ca sa joc din primul minut. Steaua cere mult, cere foarte mult. Ca atacant, la Steaua trebuie sa fii foarte bun marcator. Lumea nu are rabdare cu tine. Daca intri la Steaua ca atacant si nu dai goluri, lumea nu o sa te aiba la inima. Asta trebuie la un atacant, sa inscrie goluri", a mai declarat acesta.



Jucatorul dorit de Steaua: "Steaua cere mult, cere foarte mult"