FCSB

Anghel Iordanescu se implica in razboiul dintre Steaua si CSA

Anghel Iordanescu a luat pozitie in conflictul care macina de luni bune intreaga suflare ros-albastra si care pentru moment nu pare a avea alta rezolvare in afara celei din instanta de judecata.

Cu cine veti tine dintre FC Steaua si CSA Steaua? Expiră 12.12.2020, 16:16
FC Steaua 232 voturi
CSA Steaua 235 voturi
Nu stiu. Steaua e numai una. 78 voturi

“Este o chestiune extrem de delicata, dar singurul om care cunoaste adevarul e Viorel Paunescu. Cu totii trebuie sa asteptam decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, apoi vom vedea ce se va intampla”, a spus Iordanescu la Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei si selectioner al echipei nationalei mai crede ca Steaua nu poate fi decat una singura si ca locul acesteia este in Ghencea.

“Steaua ramane aceeasi echipa unic si fotbalul romanesc nu poate ramane fara Steaua. Este cea mai mare echipa a fotbalului romanesc si cu totii avem nevoie de ea. Steaua ar trebui sa se intoarca in Ghencea”, a adaugat Iordanescu.

Acesta mai crede ca Gigi Becali are nevoie de suporteri la stadion, si ca acestia la randul lor pot fi atrasi doar prin istoria, marca, numele si identitatea Stelei.

Cu alte cuvinte, adevarul in aceasta delicata chestiune ramane undeva la mijloc si ca rezolvarea poate veni doar in urma unor discutii intre cele doua parti aflate in diferend.



Anghel Iordanescu se implica in razboiul dintre Steaua si CSA