FCSB

Iordanescu propune marea impacare intre Becali si Armata

Anghel Iordanescu a vorbit despre posibilitatea ajungerii la un numitor comun intre Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, numita in actele oficiale FCSB, si Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

“Becali sa lase aroganta si sa mearga la discutii. Conflictul se va incheia cand Becali va lasa la o parte incapatanarea. Am vorbit si am inteles ca si oamenii din minister, si cei de la CSA sunt dispusi la discutii, dar nu in termenii lui Gigi Becali, ci in termeni firesti, dupa negocieri normale”, a spus Iordanescu la ProTV.

Fostul selectioner al Romaniei si antrenor al Stelei mai crede ca Becali nu poate obtine marca Steaua de la CSA fara sa plateasca o suma de bani.

In alta ordine de idei, Iordanescu este convins ca nu se mai pune problema ca Steaua sa piarda titlul in acest sezon.

“Avem deja o campioana, iar aceea este FCSB. Personal nu cred ca aceasta este Steaua, ci FCSB, alta echipa”, a mai declarat Iordanescu.

Cu toate acestea, fanii sunt in continuare in numar cat mai mare alaturi de Steaua, iar la meciul cu Viitorul din playoff in tribunele Arenei Nationale s-au aflat peste 18.000 de spectatori.

La derby-ul cu Dinamo suporterii stelisti vor avea la dispozitie 7300 de bilete si ar putea umple peluza dinspre Bulevardul Basarabia.



Iordanescu propune marea impacare intre Becali si Armata