FCSB

Incercare disperata a lui Gigi Becali pentru organizarea meciului cu CFR Cluj pe Arena Nationala

Cel mai mare stadion al tarii va fi inchiriat de organizatorii Festivalului Saga dupa data de 16 mai, dar Gigi Becali a incercat marea cu degetul intr-o tentativa disperata de a pune capat discutiilor despre locul ultimei partide a sezonului pentru FCSB.

Gigi Becali a luat legatura cu organizatorii Festivalului Saga (3-5 iunie) pentru a gasi intelegere in vederea organizatorii meciului FCSBCFR Cluj la data de 22 mai, ora 20:30.

Patronul celor de la FCSB a oferit suma de 40.000 de euro pentru ca cei de la Saga sa angajeze mai multi oameni in vederea instalarii scenelor la Arena Nationala.

“Noi avem meci pe 22 mai, pana pe 3 iunie aveti 11 zile sa va carati alea. Baiatul mi s-a parut de bun simt, si-a cerut iertare”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Raspunsul primit de Becali a fost insa unul negativ.

“Domnule Becali, ne vin aparaturile, artistii, facem repetitii”, a fost raspunsul celor de la Saga.

“Ma tata, tu nu ai nicio vina. Ce vina ai tu ca in Romania primaria inchiriaza pentru spectacole un stadion facut pentru fotbal? Sa faca si spectacole, dar trebuie sa tinem cont si de fotbal. Sa intrebam bucurestenii ce isi doresc”, a mai spus patronul celor de la FCSB.



Incercare disperata a lui Gigi Becali pentru organizarea meciului cu CFR Cluj pe Arena Nationala