Steaua

Impacarea anului in fotbalul romanesc

Sursă foto: facebook.com/FCSBofficial

Adversari aprigi pe subiectul brandului Steaua, Gigi Becali si Florin Talpan au facut pace.

Cel putin asa sustine Becali, patronul celor de la FCSB, care spune ca vorbeste cu Talpan la telefon si are o relatie normala cu acesta.

"M-am impacat cu Talpan. L-am sunat sa-l felicit ca a terminat pe locul doi. De ce sa nu-mi raspunda? L-am sunat sa-l tachinez, dar mi-am dat seama ca e om cuminte, un om bun. El si-a facut doar datoria, pentru ce sa mai fiu suparat pe el?", a spus Becali la Pro x.

"Mi-a zis ca merge la biserica si asta m-a impresionat. Sunt prieten cu el pentru lucrul asta", a mai adugat Becali.

Florin Talpan este juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua care, in urma actiunilor deschise in instanta, l-a deposedat pe Gigi Becali de dreptul de a folosi numele "Steaua" pentru echipa din Liga 1, obligandu-l pe acesta sa schimbe emblema si denumirea.

Ce nu a reusit Talpan a fost sa schimbe perceptia majoritatii suporterilor stelisti, cu exceptia celor din Peluza Sud, si a oficialilor UEFA, care in continuare considera ca Fotbal Club FCSB este adevarata Steaua in Europa si Romania.

De altfel, am vazut la amicalele cu Brugge si Ajax ca in Occident FCSB este perceputa ca "Steaua Bucuresti".Impacarea anului in fotbalul romanesc