FCSB

Ilie Nastase cere o "Revolutie" la Steaua si spune ca sigla Stelei seamana cu cea de la SRI

Ilie Nastase a declarat miercuri seara ca suporterii Stelei (FCSB) ar trebui sa se duca la negocierile pentru marca echipei, iar Nasty spune ca s-ar imbraca in general sa mearga si el acolo. El a reconfirmat si ceea ce se stia despre negocierile esuate intre entitatea lui Gigi Becali si Armata, pentru marca, faptul ca s-au cerut "foarte multi bani".

"As pune pe tricoul Stelei chipul lui Gigi Becali, daca omul tot da bani. Cei de la Armata cer bani multi pentru marca. Insa, oricat ar cere, cei din Armata nu prea au dreptul sa ceara pentru ca daca nu era Gigi Becali, Steaua nu mai ajungea aici. Ma duc eu maine cu Argaseala sa vedem cat cere Armata pentru marca echipei. Daca Argaseala nu poate negocia, iar eu nu am nici o putere, asteptam sa iasa Gigi Becali. Din ceea ce stiu, s-au cerut foarte multi bani pentru marca si, de aceea, reprezentantii Stelei nu s-au mai dus la negocieri. Discutii au fost, dar ce pret s-a cerut sau daca s-a dat din burta de la cineva nu stiu", a spus Nasty.

"Suporterii ar trebui sa mearga la negocieri. Ma imbrac si eu in general si ma duc sa ii dau ordine colonelului de acolo, dar nu ma asculta pentru ca eu sunt in rezerva. Nu cred ca Armata va reusi sa faca o echipa de fotbal, trebuia sa faca acest lucru inainte sa i se dea echipa lui Becali", a mai declarat Nastase.

"Sigla Stelei seama cu cea a SRI-ului, nu stiu cum accepta SRI-ul", a observat fostul jucator de tenis la Digi Sport.

Negocierile pentru marca Steaua intre Armata si Gigi Becali sunt pe moment oprite. Neoficial, Armata a cerut pentru marca Steaua suma de 1 milion de euro pe an si o cota parte din vanzarile de marketing si drepturile tv ale echipei.

Becali nu este de acord si a inregistrat intre timp o noua sigla, o stea galbene in opt colturi. El doreste sa o foloseasca alaturi de numele "FCSB", inregistrat la randul sau in urma cu cinci ani.



Ilie Nastase cere o "Revolutie" la Steaua si spune ca sigla Stelei seamana cu cea de la SRI