FCSB

Ilie Dumitrescu il face praf pe Gigi Becali: "El e principalul vinovat"

Cand Steaua n-a mai fost Steaua si a aparut FCSB, Ilie Dumitrescu s-a numarat printre fostii stelisti care au sustinut ca actuala echipa a lui Gigi Becali este adevarata Steaua.

Acum, dupa 0-4 cu Gaz Metan Medias, pana si lui Ilie Dumitrescu ii e rusine sa se mai asocieze cu FCSB, o echipa care a ajuns ciuca batailor in campionat din cauza unui management defectuos.

"Principalul vinovat e Gigi Becali. Si daca s-ar califica in Champions League...unde ati vazut vreo echipa ca Barcelona sau Juventus sa fie la 13 puncte de prima clasata. Indiferent ce se va intampla, strategia asta e de curtea scolii, de liceu. Un amatorism...Daca Pintilii, capitanul echipei, vine la interviu si spune ca fiecare joaca ce vrea...

"Tot ce s-a intamplat pana acum poarta responsabilitatea lui Gigi Becali. E doar vina lui. A ajuns la nivelul la care fotbalul e singura activitate care il mai tine in viata. El trebuie sa inteleaga ca toata performanta din trecut a fost pentru ca strategia a facut-o un antrenor. Acum lui nu-i mai ramane decat sa faca antrenamentele si sa stea pe banca.

"Ce este la FCSB, nu ca e amatorism, nu este club care sa faca performanta. Este imaginea care nu credeam ca va ajunge echipa asta", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.



Ilie Dumitrescu il face praf pe Gigi Becali: "El e principalul vinovat"