FCSB

Ideile noastre, bune de copiat pentru altii

Am scris vineri cand Gigi Becali a fost audiat la Tribunalul Medgidia si i s-a decis eliberarea conditionata ca patronul Stelei "a zis orice" ca sa scape. Abordarea, unica in presa din Romania, a fost interesanta si adoptata fara sa clipeasca de fostul jurnalist de sport Randu Banciu.

"Gigi Becali a zis orice ca sa fie eliberat conditionat", scriam in stirea de pe 6 martie, comentand ca Becali a raspuns cu "da" la toate intrebarile judecatorilor, intrebari care nu aveau nici o legatura cu eliberarea. Am spus ca Becali s-a aratat de acord inclusiv sa sponsorizeze echipa de handbal HCM Constanta, in ideea sa ii multumeasca pe judecatori si sa se decida eliberarea conditionata. Am fost singurii din presa care am abordat astfel declaratiile lui Becali.

La cateva zile distanta, fostul jurnalist de sport Radu Banciu este citat pe evz.ro: "Becali in stare sa zica orice, ca lasa Steaua, ca lasa presa, ca se intoarce in familie si atat. La un moment dat a zis ca daca e nevoie va consolida si HCM Constanta. Era in stare sa faca orice".

Era bine daca Radu Banciu spunea si de unde a avut ideea, iar dupa aia sa o infloreasca in stilul lui. Nu de alta, dar tot face revista presei.



Ideile noastre, bune de copiat pentru altii