FCSB

Steaua a ajuns la Tbilisi. Hrebenciuc a plecat cu Steaua

Viorel Hrebenciuc a facut luni deplasarea cu Steaua la Tbilisi, pentru meciul cu Dinamo din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Hrebenciuc a ajutat Steaua de mai multe ori dupa intrarea in inchisoare a lui Gigi Becali, iar acum ar urma sa aiba grija sa nu mai aiba loc derapaje similare cu cele din Skopje.

Deja, Steaua a anuntat ca va sustine conferinta de presa urmata de un antrenament deschis timp de 15 minute, actiuni pe care in dubla mansa cu Vardar nu le-a urmat. Dintre  oamenii deplasati de Steaua fac parte insa si cele doua garzi de corp care au ajutat la "paza si protectia" din Skopje.

Laurentiu Reghecampf si elevii sai au fost transferati catre Hotelul Radisson Blu, din centrul Capitalei, unde au mancat si s-au retras in camere pentru a se odihni.
 
Luni seara, incepand cu ora locala 20:00 (19:00 ora Romaniei) este programat antrenamentul oficial de pe Dinamo Arena, care va fi precedat de catre o conferinta de presa la care va participa antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Meciul are loc marti, de la ora 19:00, live text pe onlinesport.ro.

In imaginea de mai sus este stadionul lui Dinamo Tbilisi, 54.000 de locuri.Steaua a ajuns la Tbilisi. Hrebenciuc a plecat cu Steaua