FCSB

Hora aduce un nou spirit la FCSB: “Cu asa suporteri musti din adversar”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Ioan Hora, atacantul adus de FCSB in aceasta iarna, a reusit o dubla impotriva Craiovei si este atacantul cel mai in forma al ros-albastrilor.

“A fost un meci frumos, cu o incarcatura maxima, cu niste suporteri extraordinari. Foarte importanta victoria ca ne mentine in coasta CFR-ului”, a spus Hora la Telekom Sport.

“E Steaua, e normal sa fie presiune la fiecare meci. Noi trebuie sa o intoarcem in favoarea noastra si sa castigam. Noi vrem, ramane de vazut ce se va intampla. Care va gresi mai putin cu celelalte echipe, va iesi campioana”, a mai spus atacantul ros-albastrilor.

Tactica lui Teja

“Mister pune accent pe amanunte si cu siguranta le-am exersat de ne-au iesit pe urechi. Important ca am luat cele trei puncte”.

Suporterii, al 12-lea jucator

“Cu asa suporteri ai energie sa alergi dupa ei si sa-i musti si de picior. Uneori ne mai pierdem si capul, dar e bine ca ne-am bucurat la final”.

Meciul FCSB - Craiova a fost urmarit de peste 18.500 de spectatori la Arena Nationala, o cifra buna tinand cont ca la ora partidei temperatura din termometru coborase la sub zero grade si a fulguit usor.



Hora aduce un nou spirit la FCSB: “Cu asa suporteri musti din adversar”