FCSB

Harlem Gnohere, absent nemotivat de la reunirea FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Vicecampioana FCSB a sunat adunarea, marti, pentru vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti.

De la reunirea lotului stelist au lipsit jucatorii convocati la loturile nationale, dar si trei dintre jucatorii de baza.

Bogdan Planic si Mihai Pintilii au fost invoiti de conducere, acestia avand deja vizita medicala efectuata.

Marko Momcilovic, in continuare accidentat, de asemenea nu s-a prezentat la INMS.

Singura absenta din lotul celor de la FCSB a fost a atacantului francez Harlem Gnohere, jucator care in mod normal ar fi trebuit sa ajunga deja la Bucuresti pentru reluarea pregatirilor.

Printre numele noi aparute in lotul FCSB i-am remarcat pe Razvan Ducan, Claudiu Belu-Iordache(n.a. - venit de la Astra), Alexandru Arnold, Ianis Stoica (n.a. - revenit dupa imprumutul la Dunarea Calarasi), Robert Ion, Laurentiu Ardelean, Razvan Oaida (n.a. - transferat de la FC Botosani), Ovidiu Horsia, Ovidiu Perianu, Ovidiu Popescu (n.a. - refacut dupa o accidentare), Gabriel Simion si Cristian Dumitru.

FCSB va sustine un singur cantonament in aceasta vara, la Poiana Brasov, unde au fost stabilite deja trei meciuri de pregatire, cel mai important cu Viitorul lui Gheorghe Hagi.



Harlem Gnohere, absent nemotivat de la reunirea FCSB