FCSB

Hamza: Culisele ratarii unui transfer de care Steaua avea nevoie

Steaua se baza pe sosirea lui Younes Hamza in atac, insa bulgarii de la Ludogoret i l-au suflat. A inceput sa se afle si de ce. In ceea ce il priveste pe Hamza, acesta va afla singur daca a pariat pe calul castigator si se v califica in Liga Campionilor sau va ramane sa faca tusa prin campionatul Bulgariei.

O prima cauza ar fi incarcerarea lui Gigi Becali, care nu s-a putut ocupa, iar Valeriu Argaseala neavand mana libera si rapiditate de luare a deciziei a clacat.

Este cel putin parerea lui Ilie Dumitrescu. "Daca cei de la Steaua se miscau rapid, Hamza era la Steaua. Becali are puterea de decizie, nu are altcineva drept de semnatura, nu are incredere in nimeni. Argasela a facut mai multe drumuri in Bulgaria, a vorbit cu jucatorul, dar trebuia sa si semneze. Fara ceva scris nu se face", a spus Dumitrescu.

De ce Becali nu are incredere in Argaseala, care este un om serios, este foarte greu de spus.

Basarab Panduru a declarat de asemenea ca lipsa semnaturii si a lui Becali au dus la ratarea transferului. In plus, Panduru crede ca Ludogoret nici macar nu avea nevoie de Hamza.

"Ludogoret nu avea nevoie de Hamza. Daca mergea Gigi acolo putea face ce nu poate face nimeni de la Steaua, sa scoata banii. Dar si patronul de la Ludogoret are miliarde. Steaua l-a pierdut pe Hamza pentru 50.000 - 100.000 de euro", a detaliat Panduru.

Younes Hamza a semnat luni cu Ludogoret, adversara Stelei din barajul Ligii Campionilor si il va putea folosi contra echipei din Romania.

Steaua parea sa fi asigurat semnatura atacantului, insa chiar in ziua parafarii actelor a intrat pe fir Ludogoret, care s-a miscat extrem de rapid: a facut vizita medicala dimineata, iar la cateva ore distanta deja Hamza semnase cu ei.

[news-108734]

Steaua joaca prima mansa cu Ludogoret in Romania, pe 19 august, iar returul din Bulgaria are loc pe 27.

Ambele meciuri sunt live pe siteul Onlinesport.ro.



Hamza: Culisele ratarii unui transfer de care Steaua avea nevoie