FCSB

Guilherme, prezentat oficial la Steaua

Fundasul Guilherme a vorbit, joi, pentru prima data in calitate de jucator al Stelei intr-o conferinta de presa sustinuta in cantonamentul echipei din Antalya.

“Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua, o echipa foarte buna. Avem o echipa puternica, capabila sa castige toate trofeele pe plan intern”, a declarat noul fundas stang al Stelei.

Acesta a mai spus ca este suta la suta pregatit din punct de vedere fizic si ca vrea sa demonstreze la Steaua ca are valoare.

In opinia acestuia depinde doar de antrenorul Constantin Gilca daca va apela la serviciile sale, dar este o declaratie mai mult de curtoazie, fiind evident interesul Stelei in titularizarea lui Guilherme.

Paul Parvulescu a fost trimis la Viitorul, iar lui Iasmin Latovlevici i se cauta echipa pentru a fi transferat, astfel ca Guilherme este solutia formatiei din Ghencea pentru postul de fundas stanga.

Prezentare Guilherme

Guilherme Haubert Sitya este un fundas stanga brazilian nascut pe 1 aprilie 1990, la Porto Alegre. Acesta a evoluat, la inceputul carierei, pentru Porto Alegre FC si Caxias, din tara natala, iar in 2012 a ajuns in Romania, unde a jucat pentru Concordia Chiajna, pentru care a evoluat in 16 meciuri din returul sezonului 2011-2012. In vara aceluiasi an a semnat cu Petrolul Ploiesti, echipa alaturi de care a cucerit Cupa Romaniei si de care s-a despartit in vara anului trecut. A ajuns la Greuter Furth, in a doua liga germana, unde a evoluat, insa, in doar patru partide, iar incepand cu 1 februarie 2015 a semnat un contract pe cinci ani cu Campioana Romaniei.



Guilherme, prezentat oficial la Steaua