FCSB

Golofca ar putea debuta ca titular la Steaua

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Transferat la inceputul saptamanii de la FC Botosani pentru 400.000 de euro, atacantul Catalin Golofca a efectuat marti primul antrenament cu Steaua si ar putea intra inca din primul minut al meciului de miercuri seara cu CSM Poli Iasi.

"Golofca a facut astazi primul antrenament cu echipa. El este un jucator bun si cred ca ne va ajuta foarte mult. Are calitati si are un caracter frumos. Ar putea fi titular. Este pregatit suta la suta. L-am dorit si eu, dar si cei din conducere", a declarat antrenorul Nicolae Dica intr-o conferinta de presa.

Patronul Gigi Becali a declarat ca Golofca i-a promis ca marcheaza in duelul cu Sporting, insa Dica ramane rezervat in privinta folosirii jucatorului adus de la Botosani in dubla de foc cu gruparea lusitana.

"Pana la meciul cu Sporting mai avem doua meciuri din campionat. Vom vedea atunci daca el va juca de la inceput sau va intra pe parcurs", a spus Dica.

In alta ordine de idei, Steaua asteapta in continuare fundasul central care pare ca nu mai ajunge niciodata la echipa lui Gigi Becali.

"Sper ca in scurt timp sa aducem un fundas central. Planici nu a picat definitiv, dar sunt probleme. Mai avem discutii si cu alti jucatori", a adaugat Dica in conferinta de presa sustinuta, marti, inaintea meciului de campionat cu CSM Poli Iasi.



Golofca ar putea debuta ca titular la Steaua