FCSB

Gnohere pregatit pentru primul derby in tricoul Stelei

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Harlem Gnohere a schimbat tabara in aceasta iarna si a trecut din curtea lui Dinamo in cea a rivalei istorice Steaua, iar peste doar cateva zile francezul isi va infrunta fosta echipa in returul semifinalelor Cupei Ligii.

Gnohere este increzator ca Steaua are puterea de a intoarce rezultatul nefavorabil din tur, cand ros-albastri au pierdut cu un aspru 4-1.

“Sunt convins ca putem intoarce acel rezultat. Avem forta asta. E o placere sa joc in culorile Stelei si ma inteleg foarte bine cu Denis (n.r. - Alibec). Trebuie sa facem totul pentru a inscrie daca vom fi impreuna in teren”, a spus Gnohere intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai spus ca, in pofida numerosilor prieteni pe care ii are la Dinamo, formatia din Stefan cel Mare este de domeniul trecutului pentru el.

“Nu am mai vorbit cu nimeni de la Dinamo. Este de domeniul trecutului pentru mine si trebuie sa intoarcem acel rezultat din tur”, crede Gnohere.

Francezul n-a jucat niciun minut in mansa tur din 22 decembrie a semifinalelor Cupei Ligii, cand Dinamo a invins-o pe Steaua, cu 4-1.



Gnohere pregatit pentru primul derby in tricoul Stelei