FCSB

Gloriile Stelei dezbat aprins: Pro si contra Martinovici

Excluderea lui Novak Martinovici din lotul Stelei este dezbatuta aprins de fostii mari fotbalisti ai ros-albastrilor, care au pareri împartite.

Fostii fotbalisti ai Stelei nu se pun de acord asupra corectitudinii pe care conducerea din Ghencea a luat-o în cazul lui Martinovici, pus pe liber dupa ce a refuzat sa joace fundas dreapta.
 
Adrian Bumbescu apreciaza ca sârbul a procedat corect si îl învinovateste pe Laurentiu Reghecampf pentru situatia creata.
 
"Nu cred ca Martinovici s-a suparat degeaba. Are dreptate sa procedeze asa. E treaba antrenorului sa-l convinga ca locul lui e acolo", a afirmat Bumbescu.
 
În schimb, Gica Hagi îl învinovateste pe fundasul sârb. "Nu trebuie sa uite la ce club se afla. Un astfel de gest este nepermis. Când eram la Real Madrid, Hugo Sanchez a spus ca nu vine într-o deplasare pentru ca nu era titular. Nu a venit, iar a doua zi a fost dat afara dupa 10 ani la Real", a explicat Hagi.
 
De aceeasi parere este si Ilie Dumitrescu, un alt fotbalist de legenda al Stelei. "Conducerea Stelei a procedat corect prin aceasta decizie. Nu ai voie sa faci un asemenea gest la un club de nivelul Stelei", apreciaza Ilie Dumitrescu.
 
Absenta lui Martinovici la meciul cu Copenhaga i-a creat serioase probleme lui Laurentiu Reghecampf, care a fost nevoit sa-l coboare pe Alex Chipciu pe postul de fundas dreapta în ultima ora de joc.
 
Sârbul a fost scos din lotul Stelei, dar galeria va încerca sa-l readuca la prima echipa.



Gloriile Stelei dezbat aprins: Pro si contra Martinovici