FCSB

Gilca: “Un meci mai greu decat ma asteptam”

Costel Gilca s-a aratat surprins de problemele puse de Rio Ave Stelei, joi seara, in etapa a 3-a din Europa League.

Steaua s-a impus in final cu 2-1, dar a tras din greu in partea secunda pentru mentinerea avantajului minim.

La fel de adevarat este si ca meciul se putea incheia cu 3-1 pentru Steaua, bara opunandu-se de doua ori la ultima faza a meciului.

Pentru Costel Gilca lusitanii au reprezentat insa o surpriza si tehnicianul stelist a cautat sa explice la final prin ce au surprins cei de la Rio Ave.

“Un meci mult mai greu decat ma asteptam. Stiam ca pe atacurile noastre cauta sa joace foarte rapid. Noi am cautat sa jucam foarte direct si am facut-o prea direct. Ramaneam cu patru oameni in atac si acolo ne-au creat multe probleme”, a spus Gilca dupa meci.

“Nu cred ca s-au relaxat. A fost acel gol cand Szukala era in afara terenului. Lui Papp I-a venit mingea in picior, ei au ramas cu mingea si a venit acel sut direct pe fundasii nostri. Prepelita era fundas central si ei au prins un sut extraordinar. Dupa aceea am avut doua ocazii mari. Este bine ca am scos meciul la capat cu bine si mergem la Rio Ave cu gandul de a castiga”, a mai spus Gilca.

Tehnicianul stelist apreciaza ca este o grupa echilibrata: “Rio Ave a demonstrat si astazi ca este o echipa buna, chiar si acasa cu Dinamo Kiev. Este o grupa destul de echilibrata”.

Steaua a castigat cu 2-1 intalnirea cu Rio Ave prin dubla lui Rusescu din prima repriza.



Gilca: “Un meci mai greu decat ma asteptam”