FCSB

Gilca se simte singur la Steaua. E nevoie de un nou MM Stoica

Costel Gilca, antrenorul echipei Steaua, spune ca in club este nevoie in acest moment de un om care sa indeplineasca rolul avut in trecut de Mihai Stoica si care sa apere clubul de toate atacurile din exterior.

“Mi-ar fi placut sa iasa din cand in cand o persoana din club care sa apere clubul asa cum era Mihai Stoica in trecut. Dupa ce nu ne-am calificat in Champions League suporterii au suspiciuni mai ales cand stirile care ajung la ei nu sunt reale. Sper sa iasa cineva mai des sa vorbeasca, nu eu. Nu cred ca antrenorul sta saptamana de saptamana si luna de luna sa faca acest lucru. Sper sa vina cineva la club sau sa iasa cineva si sa vorbeasca", a spus Gilca intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul stelist a mai declarat ca el nu poate indeplini si acest rol de “caine de paza” al echipei pentru ca nu i se pare potrivit si ca in fotbalul din vest antrenorul nu se ocupa cu aparitiile in presa.

"Avem oameni la club, dar trebuie sa iasa cineva din cand in cand si sa vorbeasca. Eu nu fac asta pentru ca nu cred ca antrenorul face asa ceva. In afara nu se face asa ceva. Nu ar mai avea efect sa ies in fiecare zi si sa vorbesc la televizor", a completat Gilca.

[news-109281]



Gilca se simte singur la Steaua. E nevoie de un nou MM Stoica