FCSB

Gilca dupa 1-0 cu CSMS Iasi: “Jucatorii mei au fost prea nervosi”

Costel Gilca, antrenorul echipei fara nume, a comentat prestatia jucatorilor sai in meciul de duminiac seara cu CSMS Iasi, meci decis de un gol in prelungiri.

“Am avut o prima repriza buna, cu ocazii, apoi am intrat in jocul lor si am abuzat de pase lungi. De aceea am fost o echipa larga in teren. Am jucat poate si cu gandul la Dinamo Kiev. Daca nu marchezi meciurile se fac grele, apare starea de anxietate si vrei sa rezolvi meciul. Pana la urma am castigat si este un lucru pozitiv”, a spus Gilca la Look tv.

“Toti jucatorii au fost prea nervosi, nu am avut rabdare la constructie si s-au gresit multe pase. Am abuzat de pasa directa, de pasa lunga”, a mai spus Gilca.

Tehnicianul stelist a vorbit si despre turul de campionat reusit de Steaua, cel mai bun din ultimii 20 de ani.

“A fost un tur de campionat bun in care am crescut de la meci la meci si sper ca pe viitor sa fim tot mai puternici. Este imbucurator ca este cel mai bun tur din ultimii 20 de ani. Este meritul jucatorilor care s-au adaptat la noile metode ale noilor antrenori”, a adaugat Gilca.Gilca dupa 1-0 cu CSMS Iasi: “Jucatorii mei au fost prea nervosi”