FCSB

Gilca revine cu lamuriri: "Nu am atacat pe nimeni"

O conferinta de presa organizata pentru a explica situatia medicala a mai multor jucatori s-a transformat intr-o adevarata furtuna la clubul din Ghencea dupa declaratiile antrenorului Costel Gilca.

Acesta a afirmat ca isi doreste o mai mare implicare a anumitor oameni din club in apararea intereselor echipei si ca nu este de datoria lui sa iasa tot timpul public.

"S-a interpretat gresit ideea legata de o persoana din club care sa apere interesele Stelei. Nu l-am atacat pe presedintele Valeriu Argaseala si nici nu pretind ca acesta sa vorbeasca despre aceste aspecte, avand multe alte probleme de rezolvat in viata de zi cu zi a Stelei. Vom stabili impreuna care este persoana desemnata pentru asa ceva. Am spus doar ca eu, in calitate de antrenor, am datoria de a pregati echipa”, spune Gilca pe site-ul clubului din Ghencea.

[news-109291]

Acesta lamureste ce a vrut sa spuna si in legatura cu transferurile de jucatori.

“In ceea ce priveste transferurile de jucatori si discutia legata de Breeveld, m-am referit la faptul ca, dintr-o lista de trei mijlocasi centrali pe care i-am avut in vedere, acesta a fost adus la club, ceea ce m-a bucurat. Am uitat sa precizez, in conferinta de presa, faptul ca si Luchin a fost dorit de mine inca din momentul in care i s-a pronuntat numele, fiindca este un jucator polivalent si aveam nevoie de el. Legat de Papp, Rusescu si Bourceanu, ei nu se aflau pe lista de achizitii in prima faza fiindca nu credeam ca exista posibilitatea de a-i aduce la Steaua, dat fiind faptul ca aveau contracte foarte mari la cluburile lor. Sunt jucatori foarte buni si m-am bucurat atunci cand mi s-a spus ca sunt sanse sa-i aducem la Steaua”, afirma Gilca.

[news-109292]

De asemenea, Gilca spune ca s-a interpretat gresit si discutia legata de fostul medic al Stelei, Radu Paligora, cel care nu i-a prezentat un raport despre situatia medicala a fiecarui jucator.

“S-a interpretat gresit si discutia legata de medicul Radu Paligora, dandu-se de inteles ca el ar fi plecat din cauza mea de la Steaua. El a plecat fiindca acolo unde este acum castiga mult mai bine si era normal, poate, sa dea curs acelei oferte. Eu nu am spus ca nu a vrut sa-mi dea raportul respectiv, ci ca nu a mai avut timp sa o faca”, spune Gilca.

[news-109294]

In incheiere, tehnicianul stelist ii asigura pe suporteri ca nu exista niciun fel de conflict in interiorul clubului.

“Consider ca situatia actuala a fost exagerata de mass-media si ii asigur pe suporterii Stelei ca nu exista niciun fel de conflict intre mine si conducere sau intre mine si jucatorii nostri. Sper ca aceste discutii sa inceteze, fiindca nu au rost", concluzioneaza Gilca.



Gilca revine cu lamuriri: "Nu am atacat pe nimeni"