FCSB

Gilca in ultimele luni de contract cu Steaua: “Nu ma intereseaza. Vreau titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii”

Constantin Gilca a recunoscut, vineri seara, dupa victoria Stelei cu Sparta Praga ca se afla in ultimele luni de contract cu Steaua, dar spune ca nu este deranjat de acest aspect si nici de perspectiva unei reveniri a lui Laurentiu Reghecampf in Ghencea.

“Important este sa castigam campionatul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii. Nu ma preocupa prelungirea contractului, desi sunt in ultimele luni. Nu pot comenta posibila revenire a lui Reghecampf, intrebati clubul”, a spus Gilca la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a vorbit si despre meciul cu Sparta Praga, de departe cel mai bun realizat de Steaua in perioada de pregatire.

“Am avut un joc mult mai consistent, am jucat intre linii si ne-am creat multe ocazii. Tucudean a intrat cu o atitudine foarte bune, a creat spatii pentru jucatorii din linia a doua si putea sa mai marcheze. Si Guilherme a avut o atitutine foarte buna, ca de altfel toti care au intrat de pe banca”, a opinat Gilca.

Antrenorul liderul din Liga 1 a mai spus ca alti trei jucatori vor fi cedati la echipa nationala dupa ultimul joc de pregatire, cel cu Maribor de duminica.

“Pe data de 8 februarie vor mai pleca inca trei jucatori la echipa nationala. Lucrul cel mai important este sa se intoarca sanatos. Nu pot sa comentez despre Pintilii daca nu stiu sigur ca vine la noi. Cand va veni, voi vorbi despre el”, spune Gilca.



Gilca in ultimele luni de contract cu Steaua: “Nu ma intereseaza. Vreau titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii”