FCSB

Gigi Becali si-a luat gandul de la titlu: “Am mai pierdut un an!“ Care e noul obiectiv la FCSB

Infrangerea suferit la Craiova (1-2) a facut ca FCSB sa ajunga pe locul 14 in clasament dupa noua meciuri disputate in actualul sezon competitional.

Cu o zestre firava de doar opt puncte, FCSB tremura pentru accederea in playoff pentru prima data de la introducerea actualului sistem competitional in prima liga.

"Singurul lucru pe care mi-l doresc acum e playoff-ul, altfel am mai pierdut un an. Lupta noastra la ora asta nu e nici cu CFR, nici cu Craiova, este cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Patronul echipei FCSB a mai spus ca postul antrenorului Nicolae Dica nu este amenintat din cauza rezultatelor echipei.

"Ce treaba am cu Dica, ce sa faca Dica? Am incredere ca echipa isi va reveni. Am avut un Coman care a pierdut toate mingile, apoi a intrat altul (Octavian Popescu) care le-a pierdut si el pe toate. Apoi l-am avut pe Harut care era de pe alta planeta", a mai spus Becali.

Acesta a mai spus ca prioritatea echipei este campionatul si ca prezenta in grupele Conference League va ramana in plan secund.

"Ne axam doar pe campionat, ca avem nevoie sa intram in play-off, nu ne mai intereseaza asa tare Conference League. Daca intram in play-off la opt puncte sau zece, cinci injumatatite, avem sanse la campionat. Doar campionatul conteaza.

"O sa joace ceilalti. De exemplu, pe Miculescu de ce am dat 1.7 milioane? Pe Rusu de ce am dat bani? Toti astia pe care am dat bani sa joace", a concluzionat Gigi Becali.

Pentru FCSB urmeaza pauza prilejuita de meciurile echipei nationale in Liga Natiunilor, dupa care va urma o perioada de foc cu meciuri din trei in trei zile.

Ros-albastrii vor intalni de doua ori pe Silkeborg in Conference League, Petrolul in deplasare si UTA pe teren propriu in campionat.



Gigi Becali si-a luat gandul de la titlu: “Am mai pierdut un an!“ Care e noul obiectiv la FCSB